Red Bull’s – The Art of Flight –5 Sep 2011 door Sjoerd

Voor alle sneeuwliefhebbers onder ons, het laatste voorproefje voordat de film wereldwijd in premiere gaat!

Check de website The Art of FLIGHT.

The Art of FLIGHT geeft in documentaire stijl weer hoe snowboarder Travis Rice en vrienden herdefiniëren wat mogelijk is in de bergen. De film is geschoten met state-of-the-art en zelfs speciaal voor de film ontworpen filminstallatie’s.

The Art of FLIGHT

Op 7 september 2011 gaat de film in premiere in New York Citys Beacon Theatre, waarna een wereldwijde cinema tour volgt om iedereen de kans te bieden de hoofdrolspelers te ontmoeten en deel te nemen aan een ongekende visuele ervaring. Op 8 september 2011 komt The Art of FLIGHT wereldwijd uit op Blu-ray, DVD en iTunes.

The Art of FLIGHT

 • De beste rijders van onze tijd
  Travis Rice heeft persoonlijk zijn team samengesteld van beste snowboarders ter wereld, waaronder John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Nicolas Müller, DCP, Jake Blauvelt, Pat Moore, Jeremy Jones, Mark McMorris en nog veel meer. Deze groep snowboarders is het beste van het beste.
 • Reizen
  Het is niet alleen waar je bent, maar hoe je daar bent gekomen. Een van de vele dingen die The Art of Flight onderscheidt van andere extreem sports films is de integratie van een verhaallijn die de hoogte-en dieptepunten van reizen naar afgelegen locaties in beeld brengt. Denk aan de Chileense Patagonia’s Darwin Range, Alaska Range Tordrillo, Wyoming van de Snake River Range, Aspen Colorado, de Andes, en British Columbia’s Kootenay Mountains, Revelstoke en Goat Range.
 • Tricks. De 1440. Nieuwste, en snowboard’s sickste trick op film.
  Mark McMorris, een 17-jarige snowboarder, landt een enorme Triple Cork 1440 – dat zijn dus drie (inverted) salto’s en vier rotaties in één sprong..
 • De film werd geproduceerd door Quiksilver, Red Bull Media House, en Brain Farm Cinema, een productiehuis dat zich specialiseert in “lucht cinematografie”.

Check de website The Art of FLIGHT!

The Art of FLIGHT

Reacties

2
 • Prachtige film, zeker als je van ‘style’ houd! super!
  beetje over de top af en toe,

  maar als je nog iets extreems wil zien! check
  “this is my winter” van xavier de lu ru

  kippenvel!

  GD Star Rating
  loading...
 • Exceptional post however , I was wondering if you could write
  a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

  GD Star Rating
  loading...